Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Стамена

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Стамена
Коментари Харесай

Подаряваме ви озаряващия серум Anew Vitamin С на Avon

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Стамена Маринова

....................................................................................................................................................................

 вече серума AVON Anew Vitamin С по отношение на (и в частност за кожата) ни. А през днешния ден, като се изключи че ще споделя своите усещания от него, в Клуба на девойките имаме опция да подарим на една от вас серума, от който кожата ви има потребност!

 

прави това, за което е предопределен – озарява и освежава.

Ключовата съставна част в него е 10% витамин С (съдържа и витамин Е), който е главен сътрудник за извеждане на свободни радикали, против замърсявания на средата и нездравословни слънчеви лъчения. Освен това витамин С изсветлява тъмни петна, появили се след излагане нa слънце, само че и белези от акне, което го прави доста подобаващ, в случай че имате сходни проблеми. Аз имам тъмни петна и третирам зоните превантивно още занапред. В последна сметка това деяние на изсветляване спомага за изглаждането на тоналността на кожата и я озарява. Този е и топ резултатът на серума – кожата наподобява свежа, огряна, чиста по един здравословен, юношески метод. И смятам, че е изцяло на равнището на серуми от доста по-недостъпни ценови категории. А нежният цитрусов мирис прибавя още към хубавото чувство от използването му. 

Това, което желая да загатна, е и текстурата на. Да, тя е лека, само че заради високата централизация на витамин С е по-интензивна и не е напълно водниста. Ето за какво може би е по-добре кожата първо да свикне с него, т.е. няколко дни да се употребява вечер през ден, след това – всяка вечер, а по-късно всекидневно и заран, и вечер.

Така до лятото кожата ще бъде изцяло готова и ще може да черпи пълноценно от силата на 30 портокала, които се съдържат в серума.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР